Om mig

Journalist, redaktør, kommunikatør og tidligere debattør

Debattør:

Jeg er tidligere forkvinde i Everyday Sexism Project Danmark, der samler dokumentation om hverdagssexisme og samarbejder med en række partnere, bl.a. Roskilde Festival. Blandt tidligere og nuværende partnere er DOT, DTU og 3F. Jeg var også kommunikationsansvarlig for projektet og optrådte i den forbindelse i næsten samtlige danske medier.

Min debut som debattør var i 2008, da jeg var en af to hovedinitiativtagere til kampagnen Brysterne på Bussen, hvor vi foreslog dette alternativ til busreklamerne, som stadig ni år efter deles på Facebook og bliver refereret i debatter:

blog ny pik

Journalist, kommunikatør og redaktør:

Jeg lever af at være kommunikationskonsulent, redaktør, journalist og medietræner.

Jeg har tidligere arbejdet på DR i over 20 år.

Midt i det hele har jeg lavet portrætbogen “Velkommen” om Bodil Udsen

 

 

4 thoughts on “Om mig

  1. Hej Irene,

    Tak for din blog og dit site! Fantastisk endelig at opleve andre kvinder, der ser det samme som mig og handler på det! Alt for mange af os er så intimiderede af mænd, at vi lader tingene være, som de er. Og alt for mange kvinder har travlt med at bedyre, at de da bestemt ikke er undertrykt og slet, slet ikke bange for mændene, som jo bare elsker os ( og vores krop), præcis som vi er, samtidig med at de febrilsk gemmer deres nyindkøbte tøj bagest i klædeskabet og går på utallige sultekure for at leve op til mændenes forskruede skønhedsidealer.

    Vi er heldigvis nogle, der har gennemskuet de misogyne mekanismer og vi bliver bl.a. takket være kvinder som dig flere og flere :)

    Hej igen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>