Om mig

Journalist, redaktør og medietræner

Projektansvarlig for Everyday Sexism Projects danske afdeling, der modtog Suzanne Gieses Mindelegat i 2014 for at have sat problematikken på dagsordenen.
I den egenskab udtaler jeg mig om sexisme med udgangspunkt i den dokumentation, projektet løbende indsamler. Også kommentator på aktuelle sager, som jeg gerne debatterer.

Jeg kan bookes til foredrag og workshops om emnet.
Jeg holder desuden oplæg, foredrag og workshops om sexchikane på arbejdspladsen, hvordan man kan identificere det, hvilke strukturer, der ligger til grund, hvorfor så få tilfælde bliver anmeldt, og hvordan fagforeninger, virksomheder og medarbejdere kan forhindre og nedbringe tilfælde af sexchikane

Jeg har tidligere været nyhedsredaktør på TV2Lorry og arbejdet på DR i over 20 år.  Bl.a. på Orientering på P1, hvor jeg også var vært. Inden da har jeg lavet en masse features på P1, og jeg har bl.a. haft programmet Kaffeklubben på P1, hvor jeg også stod for bloggen.
I mine første radioår var jeg på P3, hvor jeg lavede musikprogrammer og sjove indslag. Senere blev jeg vært på Børneradio, og efter det var jeg på Go’Morgen P3 og Hovedkvarteret.
Jeg har skrevet freelance for en del medier, fx Ud & Se, og jeg har også prøvet at være kommunikationsmedarbejder.

Midt i det hele har jeg lavet portrætbogen “Velkommen” om Bodil Udsen

Min debut som debattør var i 2008, da jeg var en af to hovedinitiativtagere til kampagnen Brysterne på Bussen, hvor vi foreslog dette alternativ til busreklamerne:

blog ny pik

 

 

 

4 thoughts on “Om mig

  1. Hej Irene,

    Tak for din blog og dit site! Fantastisk endelig at opleve andre kvinder, der ser det samme som mig og handler på det! Alt for mange af os er så intimiderede af mænd, at vi lader tingene være, som de er. Og alt for mange kvinder har travlt med at bedyre, at de da bestemt ikke er undertrykt og slet, slet ikke bange for mændene, som jo bare elsker os ( og vores krop), præcis som vi er, samtidig med at de febrilsk gemmer deres nyindkøbte tøj bagest i klædeskabet og går på utallige sultekure for at leve op til mændenes forskruede skønhedsidealer.

    Vi er heldigvis nogle, der har gennemskuet de misogyne mekanismer og vi bliver bl.a. takket være kvinder som dig flere og flere :)

    Hej igen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>