Hotter hooters

Så er det bare at forstørre løs.

Så er det bare at forstørre løs.

C, D, DD, Linse? Nu kan man se sig selv med bryster i alle de størrelser, de har på hylderne hos Aleris-Hamlet Hospitaler. De har nemlig lanceret en smartphone-app, hvor man kan se, hvordan man vil se ud efter en operation. ”Brystguiden” hedder app’en, og Aleris-Hamlet Hospitaler siger ifølge metroexpress, at ”man skal lave noget, der er lidt provokerende for at fange pigernes opmærksomhed og give dem nogle mere nuancerede informationer, end de får andre steder.”

blog hooters A-H

De nuancerede informationer finder man på Aleris-Hamlets lyserødt-i-lyserødt Facebook-side ”Brystakademiet,” komplet med app, ”sjov,” quizzer og ambassadør (fotomodellen og sangerinden Kat Stephie).  Man kan også se et interview med en af firmaets overlæger,  der bl.a. forkynder at piger, der er lidt fladbarmede,  får bedre selvtillid af at få større bryster.
Og det er ikke dumt af skæredrengene på A-H at satse så målrettet på de helt unge. Søren Østergaard fra Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik har lavet undersøgelser, der viste, at ca. en tredjedel af 7.-9. klasser og gymnasielever er positive over for at få foretaget et plastikkirurgisk indgreb.

Blandt det øvrige, saglige indhold på Brystakademiet findes teksten:  ”Mange kvinder lever med et stort ønske om at få større bryster. Det kan der være mange rigtig gode grunde til.” But of course. F.eks. at brystfastfoodkæden Hooters vil åbne et af deres smagfulde, listige steder i København til næste år. Der skal servitricerne have ordentlig store nødder og stramme små toppe på, og så er det jo at der er gode jobs at få, hvis man flasher en anselig cup size.

blog hooters waitresses

Aleris-Hamlet Hospitalers nye app pløjer i det hele taget lige ned i en fed muldjord hvor der virkelig er vækst – alt, hvad nogen regering kan ønske sig. Antallet af brystforstørrende operationer er jævnt stigende. I 2012 lavede Berlingske en opgørelse over antallet af brystforstørrelser i Danmark, og det var fordoblet på bare to år – fra 640 operationer i 2008 til 1349 i 2010.  Over ti år var der en stigning i antallet på 2000 %.. Tallene kom fra privathospitalernes egne indberetninger til Sundhedsstyrelsen. Avisen spurgte desuden 23 privathospitaler, om de oplevede stigende efterspørgsel, og det gjorde hospitalerne sandelig. Det er i øvrigt ikke kun antallet af operationer, der er i vækst. Selve implantaterne vokser også, sagde hospitalerne ifølge Medwatch.

blog hooters linse

The bigger, the better. Da Anni Fønsby kom frem, var hun for vild at se på. Linses bryster har man ligesom bare vænnet sig til, og måske bliver det almindeligt som social norm, ligesom omskæring i andre kulturer bare er noget der skal til for at være acceptabel i almindelighed. Nu venter vi naturligvis på en tilsvarende app til mænd. Doktor Ege? Er du på?

3 thoughts on “Hotter hooters

  1. A-H valgte i dag at trække app’en, efter at både Sundhedsstyrelsen og Astrid Krag havde udtrykt stærk kritik af den. Den nåede ellers at blive nr. 4 på Apples App-store i sine to døgns levetid.

  2. Jeg er helt enig. Der er jo noget i hele kulturen, der kalder på at vi ser hvad der foregår og indignerer os over det, hvis vi er på vej til at halvdelen af befolkningen kun synes den kan være sig selv bekendt med kirurgisk assistance.

  3. Utroligt, at selvtillid kræver så store kunstige agregater. Vi trænger til kvindekamp i DK.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>